Markedsansvarlig distributør av miljøvennlig
gulv i Skandinavia. Vi markedsfører vår
kvalitetsgulv gjennom ledende forhandlere eller
direkte til utvalgte samarbeidspartnere. 


 

 

Quality is the best design

Vi arbeider med arkitekter, forhandlere og prosjektkunder. Her kan du finne estetiske gulv og innredningsløsninger i ekstraordinære dimensjoner og farger. Vi har bred erfaring fra komplekse prosjekter hvor det stilles kompromissløse krav til kvalitet og innovative produktløsninger.

WOODlife oak 260 mm Select - Extreme White Too, for Gaile Guevara Studio Ltd (3) kopi.jpg
 

 

Takk for at du viser interesse for våre miljøvennlige gulv! 

Vi har satt oss som mål at vi skal være markedsledende med våre banebrytende gulvløsninger, noe vi håper du som kunde setter pris på. Ingen kjenner hjemmet ditt bedre enn deg, derfor er det naturligvis du som vet best hvordan ditt nye gulv skal se ut. Hos Gulvkonsept Norge har vi et utvalg av designgulv fra Europas beste produsenter, med de mest spennende gulvløsninger for nettopp ditt hjem.

 

Screen Shot 2017-11-01 at 14.59.20.png

gulvettimberwisergb.jpg

GULVET - DITT VIKTIGSTE MØBEL

Skap et levende, hyggelig eller romantisk hjem med et vakkert miljøvennlig tregulv tilpasset din livsstil. Du kan fylle stuen med en myk sofa, et lekkert spisebord og fornøyde middagsgjester, eller myke stoler som inviterer til avslappende øyeblikk. Men det som skaper den ultimate atmosfæren og stemningen er et vakkert tregulv som gjenspeiler helheten og smaken i ditt hjem. Derfor er det ikke likegyldig hva slags gulv du velger. Vi tror at et lekkert gulv i det lange løp er noe som betyr noe. Det er derfor vi leverer kompromissløs kvalitet.


 

Kontakt Gulvkonsept for mer informasjon

POST@GULVKONSEPTNORGE.NO

Telefon +47 98 88 24 24

Bjerrgaardsgate 60C
N-0174 Oslo, Norway

ORG. NO 913 939 107 MVA

Følg oss på Instagram og Facebook